طرز تهیه خورشت فسنجان :
در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته میشود را در غذاهای روزانه، میهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند.
آشپزخونه
خورش ,تهیه ,ایرانی ,برنج ,فسنجان ,خورشت ,طرز تهیه ,خورشت فسنجان ,تهیه خورشت ,ایرانیان چلوخورش ,هستند ایرانیان ,تهیه خورشت فسنجانمنبع
طرز تهیه خورشت قیمه به سه روش متفاوت
دستور پخت سه خورشت اصیل و معروف ایرانی
طرز تهیه 4 نوع مربای خوشمزه
طرز تهیه خورشت فسنجان